Studio Set-Up.jpg

Cine-A on dynaamisen digitaalimedian erikoisosaaja.

Cine-A on tekijöidensä omistama, yrittäjävetoinen suorien lähetysten ja ammattimaisten video- ja äänituotantojen erityisosaaja vuonna 1900 valmistuneessa ”Kruununhaan linnassa” Helsingissä. Olemme tehneet yhdessä yli sata henkilötyövuotta vaativaa media-alan sisällöntuotantoa ja monikanavaista viestintää - ja matka jatkuu!

Teemme nopealla aikataululla ketteriä videotuotantoja, tai vaativia toteutuksia sovitussa aikataulussa joko omassa studiossamme, tai missä vain haluat - sisällä ja ulkona. Kruununhaassa käytettävissä on noin 350-neliöinen täysin varustettu tv-studio, 80-neliöinen aito cyclorama-virtuaalistudio ja täysin akustoitu podcast-studio. Toimimme teknologiariippumattomasti ja käytämme aina parhaita tilanteeseen sopivia ratkaisuja.

Teosofisesta temppelistä virtuaalistudioksi

Studio sijaitsee yli 120-vuotiaan Kruununhaan linnaksi kutsutun talon vinttikerroksessa. Alkuperäinen rakennus oli kaksikerroksinen, kansallisromantiikasta innoituksensa saanut valtiopäivämies Claes Gripenbergin rakennuttama yksityistalo. Vuodesta 1914 lähtien rakennuksessa asui Ranskan Suomen suurlähettiläs vuoteen 1927 saakka, jolloin suurlähettilään perikunta myi kiinteistön teosofiselle Ruusu-Risti -järjestölle ja yksityiselle Kulmakoulu-säätiölle.

Remontissa talon tornit ja julkisivun koristeet purettiin ja rakennusta korotettiin kahdella kerroksella. Koulutoiminta päättyi vuonna 1982, minkä jälkeen kiinteistössä toimi useita teatterialan järjestöjä ja sen vinttikerroksessa Viirus-teatteri.

Nyt Ruusu-Ristin entisessä temppelissä, seitsemän metriä korkeassa ja läpeensä mustassa salissa striimataan suoria lähetyksiä, järjestetään hybridi- ja virtuaalitapahtumia ja tuotetaan video- ja podcast-tallenteita. Pienemmässä studiossa tehdään vaativia digitaalisen ja fyysisen maailman yhdistäviä VFX-virtuaalistudiototeutuksia – tämän päivän teosofiaa kenties tämäkin.

Kaikki lähtee tavoitteesta

Onnistunut lopputulos lähtee liikkeelle tavoitteesta, mikä Sinun on meille kerrottava. Siitä eteenpäin juoksutamme tarinan yhdessä maaliin. Tarina tarvitsee käsikirjoituksen, kuvaussuunnitelman ja näiden toteutuksen. Siinä me olemme hyviä - Sinun tuellasi.

Olemme toteuttaneet muun muassa usean samanaikaisen striimin virtuaalikongresseja, yritysten virtuaalisia strategiapäiviä työpajoineen, paneelikeskusteluja ja haastatteluja, musiikkivideoita, koulutus- ja valmennustilaisuuksia, SM-kisastriimauksia, tv-sarjoja ja -mainoksia, 3D-videototeuksia, podcast-sarjoja jne. Virtuaalistudiossa yhdistämme saumattomasti digitaalisen ja fyysisen maailman samaan lähetykseen ja osallistujat kaikilta mantereilta saman pöydän ääreen.

Olet itse ja aineistosi on kyberturvallisissa käsissä, mistä vastaa strategisen kybertilannekuvan analyysitalo Cyberwatch Finland.

Cine-A:n osaaminen pohjautuu yhdistelmään pitkästä työhistoriasta Suomen suurimmista mediataloista, vaativien tapahtumien tuottamisesta, sekä tuoreimmista opeista alan oppilaitoksista ja sinnikkäästä, palveluhaluisesta yrittäjäasenteesta.