Virtuaalitapahtuma

Cine-A tarjoaa sekä kaluston, että ammattitaitoisen henkilöstön tuottamaan yrityksellesi onnistuneen virtuaalitapahtuman. Olipa tarpeenne vain yksinkertainen tapahtuman striimaus, tai idea-asteella oleva ajatus - tarjoamme aina laadukkaan ”avaimet käteen” -toteutuksen. 

 

Ohjaajamme, käsikirjoittajamme, kuvaajamme ja leikkaajamme ovat kokeneita alan ammattilaisia, joille mikään haaste ei ole liian suuri, tai pieni. Vaativimmat toteutuksemme ovat olleet kansainvälisiä useiden satojen osallistujien suoria virtuaalitapahtumia, jotka ovat rakentuneet eri mantereilla tapahtuneeseen samanaikaiseen esiintymiseen. 

 

Laadukas ja kiinnostava tapahtuma syntyy paitsi hyvin suunnitellulla ja teknisesti oikein rakennetulla kuvaussuunnitelmalla, myös erilaisilla tapahtumaa rikastavilla animaatioilla, äänimaisemilla, chat-kanavilla, sekä  äänestys- ja kyselysovelluksilla.

Studio

Käytössämme on huippukalusto ja kokenut ammattitiimi. Videolähetyksen tuotantopaikkoja voi olla yksi, tai useampi, esimerkiksi Helsingin studiomme, tai halutussa paikassa kentällä. Osallistujat voivat osallistua virtuaalisesti mistä päin maailmaa tahansa verkkoyhteyksien ääreltä.

Kykenemme tuottamaan jopa 12k-tasoista tallennetta, mikä mahdollistaa jopa pienimpien yksityiskohtien esittämisen. Näin tallennettu materiaali elää monipuolisesti verkossa myös itse tapahtuman jälkeen ja voitte kutsua sidosryhmänne palaamaan tapahtuman tunnelmiin uudestaan ja uudestaan.

 

Fyysistä studiota näyttävämpi ja yksilöllisempi vaihtoehto on virtuaalistudio. Näkyvä esiintymisympäristö luodaan tällöin täysin digitaalisesti ja lisämateriaalin yhdistäminen esityksen tueksi on vaivatonta.

Cine-A - joustava virtuaalitapahtumakumppani