Palvelut

Virtuaalistudiotuotannot

Virtuaali­studiossa yhdistyvät digitaalinen virtuaalinen maailma.

Voit itse esiintyä samassa suorassa lähetyksessä 3D-virtuaalihahmojen ja digitaalisten esineiden kanssa, astua vaikkapa virtuaaliseen taloon, seikkailla vaihtuvissa maisemissa vuoren laelta vaikka keskelle isolle esiintymisareenaa, tai vaikka sukeltaa virtuaalimereen keskelle digitaalista kultakalaparvea.

Kaikki on mahdollista!

Erotu perinteisestä massavideo­tuotannosta

Aidossa virtuaalistudiossa yhdistetään saumattomasti fyysinen ja digitaalinen maailma. Se muistuttaa perinteistä televisiostudiota, mutta mahdollistaa ihmisten ja muiden todellisten esineiden ja tietokoneella luotujen ympäristöjen ja esineiden reaaliaikaisen ja saumattoman yhdistämisen suorassa lähetyksessä.

Tee abstraktit asiat näkyviksi 3D-avaruudessa

Virtuaalistudio eroaa myös elokuvissa käytetyistä tekniikoista, joissa kohtauksia muokataan jälkikäteen. Virtuaalistudiossa oikea kamera liikkuu 3D-tilassa ja live-tapahtuma renderöidään reaaliajassa. Virtuaalisuus on mukana jo kuvausvaiheessa, mikä suoraviivaistaa lopputulosta, minimoi jälkituotannon ja mahdollistaa uniikit ja futuristiset katsojakokemukset.

Pidä katsojat hereillä siirtymällä “teleportista” kontekstista toiseen

Virtuaalistudio muuttaa pienen fyysisen huoneen suureksi virtuaalitilaksi. Se poistaa fyysisen rakentamisen ja sisustamisen kustannukset, mahdollistaa välittömät rakenteelliset ja sisustukselliset muutokset, tuo etäosallistujat virtuaaliseen studioon fyysisten osallistujien kanssa ja mahdollistaa monipuolisen tuotesijoittelun. ”Kuvaaminen” tulee mahdolliseksi paikoissa, joissa ei voi oikeasti kuvata: esimerkiksi avaruus, merten syvänteet, tai vaikka aivojen toiminta.

”Helsingin paras videostudio”

Andre Chaker

Puhuja, kirjailija

Kun mikään tavanomainen ei riitä

Cine-A tarjoaa perinteisen videokuvauksen vaihtoehtona matalalla kynnyksellä täydellisen virtuaalistudion mahdollisuudet. Perinteistä green screeniä kutsutaan usein virtuaalistudioksi, mutta se on virhe, tai väärinymmärrys. 

Aidossa virtuaalistudiossa yhdistyvät digitaalinen maailma ja fyysinen aito todellisuus samassa livelähetyksessä. Cine-A:n reaaliaikarenderöinnin ansiosta voit esimerkiksi liikkua kiinteistön sisätiloissa fysiikan lait sivuuttaen, esiintyä suorassa lähetyksessä 3D-mallin kanssa, mallintaa veden, sähkön ja datan virtauksia, katsella kiinteistöä, tai vasta suunnittelupöydällä olevaa laitetta eri suunnista ja osana laajempaa toimintaympäristöä, tai vaikka keskustella virtuaalihahmojen kanssa kolmiulotteisessa tilassa.

Cine-A:n virtuaalistudio toimii noin 80-neliömetrin, seitsemän metriä korkeassa tilassa, joka mahdollistaa lähes kaikki kuviteltavissa olevat kuvaustilanteet. Virtuaalistudio on varustettu laajalla cyclorama-alueella, jossa tapahtuvaa liikettä seuraavat kymmenet liiketunnistimet ja laadukkaat studiokamerat. Voit esiintyä suorassa lähetyksessä luontevasti haluamassasi ympäristössä, jossa voi olla mitä tahansa fyysisiä ja digitaalisia esineitä. Tästä ympäristöstä voit astua ”teleportin” läpi täysin toiseen maailmaan ja jatkaa esitystäsi uuden ympäristön mukaisesti.

Cine-A:n virtuaalistudio tuo pelimaailman mielikuvitusmaailmat ja mahdollisuudet kaikkien ulottuville hyvin kustannustehokkaasti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous