Palvelut

Videopalvelut

Käsikirjoitus varmistaa
lopputuloksen

On tuotantosi  sitten mainos-, brändi-, yritys/asiantuntia-, tai mikä tahansa video. Me toteutamme sen sinun toiveidesi mukaan. Jos sinulla on valmis käsikirjoitus tai vain idea videolle. Ota yhteyttä, niin toteutamme sen yhdessä!

Laatu ja ketteryys samassa paketissa

Ensin on päätettävä tavoite, mihin videolla pyritään

Kun tavoite on päätetty, osaamme ottaa ensimmäiset askeleet oikeaan suuntaan. Sitten määritetään kenen halutaan katsovan videota eli mikä on kohderyhmä.

Jakelukanavat ja formaatit

Jakelukanava vaikuttaa videon tyyliin, kokoon ja laatuun. Onko se elokuvasali vai tiktok-sovellus, tämä vaikuttaa tuotannon jokaiseen vaiheeseen.

Käsikirjoitus

Jos et halua kokea suoran lähetyksen sydämentykytyksiä, tai tärkeintä on vakioitu, huippulaadukas lopputulos, voimme tehdä videolle käsikirjoituksen, tai toteuttaa Sinun käsikirjoituksesi.

”Helsingin paras videostudio”

Andre Chaker

Puhuja, kirjailija

Jos sinulla on visio ja aikaa

Nykyihminen viestii videoilla. Video välittää viestin aidoimmillaan ihmiseltä ihmiselle. Moni tekee videoita itse ja vielä useampi seuraa muiden tekemiä videoita. 

Jos haluat kertoa osaamisestasi laajemmalle yleisölle, mainostaa uusia tuotteitasi, tai esitellä yrityksesi nousevia kykyjä ja ainutlaatuista osaamista, tehdään tämä yhdessä näkyväksi videolla.

Voimme laatia videolle juohevan käsikirjoituksen, tai toteuttaa Sinun valmiiksi tekemää käsikirjoitusta ja tehdä yhdessä hallitun, laadukkaan lopputuloksen. 

Ennalta tehdyn videotuotannon voi myös esittää ”livenkaltaisesti”, jos haluaa välttää suoraan lähetykseen aina liittyvät sydämentykytykset. Voit itse spiikata ennalta tehdyn videon omalle väelle, tai asiakkaille käyttämällä tarvittaessa teleprompteria, koostaa kanssamme laadukkaan koulutusvideosarjan, nostaa esiin firman syväosaamista ja huippuasiantuntijoita antamalla heille puheaikaa omista erityisosaamisalueistaan, tai tehdä muuten vain vaativista abstrakteista asioista näkyviä ja ymmärrettäviä. 

Teemme jatkuvasti yhteistyötä koulutusyritysten, sekä ammattipuhujia ja juontajia välittävien yritysten kanssa ja tiedämme, kuinka tehdään innostavia ja koukuttavia videotuotantoja. Tehdään sellainen yhdessä!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous