Palvelut

Striimauspalvelut

LIVE from Cine-A Studios!

Meillä on vankka kokemus striimauksista myös haastavissa olosuhteissa, joissa ulkoiset häiriölähteet estävät normaaliyhteydet, tai tila on rakennettu niin umpinaiseksi, että se blokkaa kaikki normaaliyhteydet.

Miksi valita Cine-A?

Vuosien kokemus

Samalla tiimillä tehty striimausta jo vuodesta 2016. Meillä on yli 2000 striimiä vyön alla.

Luotettavuus

Olemme vuosien varrella kehittäneet striimauskaluston, joka toimii missä vain, milloin vain ja kaikissa olosuhteissa. Kahdennamme aina kaikki palvelumme
toimitusvarmuuden varmistamiseksi.

Hinta

Cine-A ei välttämättä ole aina halvin, mutta hinta-laatusuhteella todennäköisesti lyömätön. Hyvällä suunnittelulla pääsemme aina sovittuun lopputulokseen. Pyrimme aina 100% tyytyväisiin asiakkaisiin.

”Helsingin paras videostudio”

Andre Chaker

Puhuja, kirjailija

Suorassa lähetyksessä lähelle katsojaa

Suorassa lähetyksessä on aina omat jännitysmomenttinsa, koska kaikki tapahtuva välittyy suoraan katsojalle. Suoraa striimitallennetta voi jälkeenpäin korjailla editointipöydällä, mutta suora lähetys on peruuttamaton. Suora yhteys yleisöön ja osallistujiin on oikeasti iso mahdollisuus; sinun ja yleisön välissä ei ole filttereitä, eikä sensoreita, vaan sanoma välittyy viiveittä ja sellaisenaan vastaanottajalle.

 

Suorat striimilähetykset ovat Cine-A:n erityisosaamisaluetta, samoin ohjatut monikamerakuvaukset Helsingin keskustastudiosta, tai mistä vain haluamastasi paikasta sisällä, tai ulkona. Aiemmista tuotannoista hyvin tutuiksi ovat tulleet muun muassa Helsingin Finlandia- ja Musiikkitalo, Espoon Dipoli, Katajanokan Marina Congress Center, Helsingin ja Tampereen Messukeskukset, Helsingin Kansalaistori ja lähes kaikki pääkaupunkiseudun hotellien auditoriot ja urheiluhallit.

 

Jos kuvauspaikassa ei ole valmiiksi kiinteää tietoliikenneyhteyttä, tuomme yhteyden tullessamme. Jos kuvauspaikka ei tarjoa laadukasta summaääntä, hoidamme äänien taltioinnin omin voimin. Jos kuvauspaikan valaistus on riittämätön, tuomme paikalle sopivan oman kaluston.

 

Tavoittelemme suorissa striimilähetyksissä aina parasta mahdollista laatua, osallistumiskokemusta ja asiakkaan mielenrauhaa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous