Cine-A - palvelut

Livestriimaus

Toteutamme pienet ja suuret suorat lähetykset joko omasta Helsingin Kruununhaan studiostamme, tai Sinun haluamastasi paikasta. Vuosien ammattitaidolla, niin sisä- kuin ulko-olosuhteissa. Striimata voit puhetilaisuuksia, paneelikeskusteluja, koulutuksia, kokouksia, konsertteja jne. Hoidamme myös maksullisten tapahtumien käyttäjähallinnan ja rahaliikenteen puolestasi.

Mainosvideot

Teemme haluttaessa käsikirjoitukset mainosvideoihin, tai toteutamme ne Sinun käsikirjoituksesi pohjalta. Teemme ammattimaiset introt ja outrot niin striimeihin, kuin mainosvideoihin animaatioita, musiikkia ja ääniefektejä myöten.

Studio

Käytettävissä on kaksi täysiveristä tv-studiota: noin 350-neliöinen suuri studio ja noin 80-neliöinen greenscreen-studio. Lavastamme studiot toiveidesi mukaisesti, Sinun tarvitsee vain tulla paikalle ja pitää esitys.

Vaihtoehtoisesti voit pitää esityksen etänä Sinulle sopivasta paikasta. Tai osa tapahtumasi osallistujista voi olla studiossa, osa etänä aina puheenjohtajaa myöten. Livenä, hybridinä, tai virtuaalisesti.

Analytiikka

Yksityiskohtainen tapahtuman statistiikka sisältyy kokonaispalveluun. Heti tapahtuman jälkeen saat käyttöösi tiedot muun muassa koko suoran lähetyksen ja eri puheenvuorojen osallistujamäärästä ja katseluajasta, osallistujapalautteesta, sekä tapahtuman jälkeen tapahtumatallenteen katsojamääristä.

Greenscreen

Tarjoamme Sinulle lähes 10x10 -kokoisen vihreän seinän, jonka avulla voi valita livestriimille, tai offline-videotuotannolle minkä tahansa haluamasi taustan. Vihreää taustaa on käytetty vuosikymmeniä, kun ohjelmalle on haluttu joku muu, kuin kuvauspaikan aito lavaste, tai maisema. Perinteinen greenscreen ei kuitenkaan ole virtuaalistudio, vaikka usein niin sanotaan.

Cyclorama

Käytettävissä on laadukkaista peli- ja elokuvatuotannoista tutuksi tullut rajaton cyclorama-studio; studion lattia jatkuu saumattomaksi seinäksi, jolla luodaan illuusio äärettömästä ”sky on stage” -tilasta.

Virtuaalistudio

Voimme toteuttaa todellisen virtuaalistudion, jossa yhdistetään fyysinen ja virtuaalinen maailma. Suorassa livestriimissä, tai videotallenteessa voi olla sekä fyysisiä esineitä, tai ihmisiä ja virtuaalisia hahmoja ja digitaalisia esineitä. Oikea kamera liikkuu 3D-virtuaalitilassa ja live-tapahtuma renderöidään reaaliajassa, mikä minimoi jälkituotannon tarpeen ja mahdollistaa unenomaiset ja futuristiset katsojakokemukset.

Podcast

Jos haluat tehdä äänituotannon, jossa kaksi, kolme, tai neljä henkilöä keskustelee ajankohtaisesta teemasta, tarjoamme sitä varten akustoidun ja äänieristetyn podcast-studiotilan. Myös podcast voidaan toteuttaa suorana ja siitä voidaan tehdä tallenne myöhempää käyttöä varten.

Tubetus

Voit kävellä sisään Kruununhaan studioon ja esittää tarinasi valmiiksi akustoidussa ja valmistellussa tilassa laadukkaan kameran ja mikrofonin äärellä. Halutessasi saa tallenteen heti mukaasi ja voit editoida sen itse, tai voimme tehdä sen puolestasi.

Grafiikat

Jos et halua esityksessäsi tyytyä vain staattiseen pylväs-, tai piirakkagrafiikkaan, voimme toteuttaa koukuttavaa animoitua grafiikkaa ja tehdä infografiikkaa haluamastasi datasta.

Käsikirjoitukset

Laadimme käsikirjoituksen haluamallesi viestille kymmenien vuosien kokemuksella muun muassa Yleisradiosta ja Sanomista, tai voimme avustaa käsikirjoituksen laadinnassa. Hyvä ja mietitty käsikirjoitus on halutulle lopputulokselle usein vähintään yhtä tärkeää, kuin laadukas kuvaustuotanto.

Esiintymisvalmennus

Jos haluat sparrausta ammattimaiseen esiintymiseen, löydät senkin meiltä. Valmentajillamme on kymmenien vuosien kokemus televisiojournalismista ja tapahtumien juontotehtävistä, sekä ammattimaisesta viestinnästä ja markkinoinnista.

Catering

Joskus kuvauspäivä alkaa varhain, päättyy myöhään, tai kestää muuten vain pitkään. Lähes 600 neliömetrin studiotilassamme voimme tarjota virkistävän aamupalan, maittavan lounaan, tai pitkän illallisen. Ammattimaisesta catering-palvelusta vastaavat ammattimaiset sopimuskumppanimme.