Cinea Aesthetics Oy

Tietoa meistä

Cine-A on tekijöidensä omistama, yrittäjävetoinen suorien lähetysten ja ammattimaisten video- ja äänituotantojen erityisosaaja. Olemme tehneet yhdessä yli sata henkilötyövuotta vaativaa media-alan sisällöntuotantoa ja monikanavaista viestintää.

Teemme nopealla aikataululla ketteriä videotuotantoja, tai vaativia toteutuksia sovitussa aikataulussa joko omassa studiossamme, tai missä vain haluat - sisällä ja ulkona.

Kruununhaassa käytettävissä on noin 350-neliöinen täysin varustettu tv-studio, 80-neliöinen aito cyclorama-virtuaalistudio ja täysin akustoitu podcast-studio. Toimimme teknologiariippumattomasti ja käytämme aina parhaita tilanteeseen sopivia ratkaisuja.

Olemme toteuttaneet muun muassa usean samanaikaisen striimin virtuaalikongresseja, yritysten virtuaalisia strategiapäiviä työpajoineen, paneelikeskusteluja ja haastatteluja, musiikkivideoita, koulutus- ja valmennustilaisuuksia, urheilustriimauksia, tv-sarjoja ja -mainoksia, 3D-videototeuksia, podcast-sarjoja jne. Virtuaalistudiossa yhdistämme saumattomasti digitaalisen ja fyysisen maailman samaan lähetykseen ja osallistujat kaikilta mantereilta saman pöydän ääreen.

Kaikki lähtee tavoitteesta

Onnistunut lopputulos lähtee liikkeelle tavoitteesta, mikä Sinun on meille kerrottava. Siitä eteenpäin juoksutamme tarinan yhdessä maaliin. Tarina tarvitsee käsikirjoituksen, kuvaussuunnitelman ja näiden toteutuksen. Siinä me olemme hyviä – Sinun tuellasi.

Cine-A:n osaaminen on yhdistelmä pitkästä työhistoriasta Suomen suurimmista mediataloista, vaativien tapahtumien tuottamisesta, sekä tuoreimmista opeista alan oppilaitoksista ja sinnikkäästä, palveluhaluisesta yrittäjäasenteesta.

”Helsingin paras videostudio”

Andre Chaker

Puhuja, kirjailija

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous